dimecres, 1 d’agost del 2007

SECOND LIFE 'your world, your imagination'

després del bombardeig mediatic a favor i en contra de SL. confesso que tenia curiositat per saber que s'hi cou dintre, com entén la gent les relacions en SL, i si podian ser diferents a les ja conegudes dels, IRC xats
portals de contactes, pues no...al final és el mateix, àquest món, com en el real tot gira entorn dels diners i del sexe.

però anem a veure, :
per començar i a part de que els gràfics son una merda, és l'existència d'una important vida econòmica, el creixement de la qual diuent que és imparable.
és possible endeutar-se, i atenció, : hipotecar-se !!! collonut.

per exemple, a The Citizen segon Bank ofereixen hipoteques d'entre 10.000 i 1.000.000 LD$ que cobreixen el 80% del cost de la terra, amb interessos que oscil·len entre el 20 i el 30% i a pagar entre 4 i 26 setmanes. tota una ganga, veritat?.

ara bé, que ningú no al·legui engany: hi ha riscos. Aquí no hi ha supervisors que garanteixin les bones pràctiques d'aquests bancs, ni jutges que ens protegeixin d'estafes. My Second Bank avisa en les condicions generals de la seva contractació de dipòsits: "No podem garantir que no anirem a la fallida".

guauuu !!! perfecte !!! més adrenalina pel cos,

El registre en Second Life és gratis, però, poc pot fer-se sense diners.
La subscripció Premium en SL costa 9,95 dòlars mensuals. Si vols començar a gastar, Linden Dollars el millor és comprar-lo des del joc o des del lloc oficial.

Les "ofertes" que es postulen en llocs com eBay són robatoris a mà alçada.
El mobile phone o paypal a l'ordre del dia.

Després vindrà la casa, o una moto, o fins i tot algun capritx sexual en els locals oberts a aquest efecte.
D'això parlarem en un próxim capitol, no té desperdici ....

Canvien les regles del joc econòmic, deu de ser un un bon negoci....
Té la seva pròpia moneda que es compra amb diners de veritat, aixo sí... REALS DEL TOT, res de fantasies, i collonades, amb els diners no s'hi juga, la pela... és la pela...!!!
en aquest, com en la RL, viuen 4, i els altres ajuden a mantenir la paradeta.
una mica més cabroncetes que en la RL, si que ho són, però es el joc, sinó quin avorriment trobar el mateix que en la Real Life... no us sembla ???
o resultarà que es una prolongació de la RL ???

Els diners es mouen amb rapidesa pels servidors de Linden, però si ets pobre com una rata, com la majoria dels jugadors de Second Life, opta per crear un compte gratuït, que no et proporciona diners ni el dret a posseir terra.
A Second Life, seràs un ciutadà de segona.

Per als creadors de SL, Linden Labs, és un negoci rodó ja que per aconseguir qualsevol personalizació cal gastar diners reals en diners virtuals, és a dir lindens. Qualsevol cosa decent val almenys 150 lindens sent 251 lindens equivalents a un dolar americà. Sens dubte és possible no gastar-se un € encara que porta el seu temps personalitzar l'avatar llevat que algú et regali objectes.
Linden Labs sols permet treure diners si prèviament has pagat alguna cosa, és a dir que sol pots canviar els teus lindens per diners reals si vas pagar la mateixa quantitat abans, amb el qual no guanyes absolutament res i ells eviten qualsevol flux de diners sortint, a més afegint unes comissions, no t'ho perdis !!!

La verdadera utilitat de Second Life és promocionar quelcom en el món virtual referint-se a una cosa existent en el món real.
Igual com Llamazares va entrar per fer un discurs i alguns musics, U2 per exemple, posen la seva música en clubs virtuals, qualsevol pot promocionar una cosa que realment existeix i guanyar diners però en l'exterior clar!!! i no directament.

tot es personalitza al detall encara que la qualitat gràfica de SL deixa molt que desitjar, comparada amb verdaders jocs, i això és així perquè SL no està pensat per ser un joc sinó un xat massiu, un món virtual que sigui una barreja/mescla de cultures, és per això que es troben un munt de comunitats creades pels propis usuaris encara que com sempre igual que com en internet, el que hi ha és molt sortit amb ganes de marxa i moltes comunitats de sexe.





en un próxim article parlaré de les avataras i dels avatars, penoses barbie's i ken's 'frikis' totals, caminant en pla borratxo, o bé a teleporting. Sales de ball..., penis a mida..., casinos..., diners...,
cops de pilota, i persones que l'únic que els enlluerna és il·lusionar-se amb qualsevol que se'ls escolti i els mimi.






second life.... ' your world, your imagination '


M'ha fet molta gràcia Get a First Life, una àcida sàtira on s'insta l'usuari a adquirir abans que una "Segona Vida", una "Primera Vida", una vida real.
Algunes frases, que no tenen desperdici, :

  • "Folla usant els teus propis genitals"
  • "El primer món analògic on no hi ha 'lag' "
  • "Experimenta amb drogues recreatives que afectin a la teva ment"
  • "Surt fora !!!, l' inscripció és gratuïta..."