dimarts, 11 de novembre del 2008

Pulp Fiction
~ music from the motion picture ~

se que no és una pelicula per a tots els gustos, però cada vegada que es veu pots trobar aquell detall que la vegada anterior se't va passar per alt.
L'he tornat a veure..., una passada !!!, els personatges s'entrellacen els uns amb els altres, les històries varies i tan enredades que segons jo crec, comptar-les és espatllar-la, més val callar i veure.

És d'aquestes peliculas que has de saber sense saber absolutament res de la trama.


Misirlou - Dick Dale

Una de les primeres coses que em va impressionar d'aquesta pelicula de culte, va ser sens dubte la seva musica, que t'atrapa fins el... "the end".
Les cançons que apareixen vénen acompanyades d'un detall impagable,: escoltar el monoleg biblic de Samuel L.Jackson (Ezekiel 25:17), abans de matar a les seves víctimes; és apoteòsic.



Girl, You'll Be a Woman Soon - Urge Overkill


Let´s stay together - Al Green



Surf Rider - The Lively Ones
Considerada un clàssic del cinema encara que no està a l'altura de Reservoir Dogs, té a més, aquestes casualitats que fan a les pel·lícules grans, com per exemple el famós maletí que, al principi ple de diamants, en un últim moment es va decidir equipar amb una bombeta dins, donant-li aquest aire fantàstic i que ens ha portat de cap . El mes lògic és que sigui el maletí que roben en Reservoir Dogs, però no hi ha res en clar. Pot ser que algun dia, la gent es continuï preguntant que diantres hi havia al maletí.

You Never Can Tell - Chuck Berry


Son of a Preacher Man - Dusty Springfield



Flowers on the wall - The Statler Brothers



Jungle Boogie - Kool and the gang


Link Wray - Rumble

pop americà clasic..., blues..., boogie..., guitarreo...balades mitj heavis..., ball setentero..., escollides una per una pel boig Tarantino.